Καταπληκτική θέα

Όμορφος χώρος χαλάρωσης, πισίνα και pool bar.

Καταπληκτική θάλασσα

Όμορφο και καθαρό περιβάλλον !

Κάντε κράτηση νωρίς,

Κάνετε κράτηση τώρα!

Σας καλωσορίζουμε !

Σας καλωσορίζουμε στο Stella Apartments, στο Γένι, έναν παραδοσιακό οικισμό, που προσφέρει ήρεμες διακοπές στο νησί της Λευκάδας, στο Ιόνιο πέλαγος.

Το κατάλυμα βρίσκεται μπροστά στην θάλασσα, διαθέτει δική του προβλήτα και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Το καταπράσινο βουνό από την μια πλευρά και ο κόλπος του Βλυχού από την άλλη προσφέρουν ανεπανάληπτη θέα.

Είναι μόνο 20 περίπου χλμ από την Πόλη της Λευκάδας (και είσοδο του νησιού), καθώς και μόνο 5 χλμ από το κοσμοπολίτικο Νυδρί. Η κοντινότερη παραλία της Δεσσίμης είναι 2 χλμ από το κατάλυμα. Βρισκόμαστε στη μέση περίπου του οικισμού, ανάμεσα σε παραδοσιακά σπίτια και οικογενειακές παραθαλάσσιες ταβέρνες. Τα Σούπερ Μάρκετ και οι φούρνοι απέχουν 2,5 χλμ

Διαθέτουμε 5 κλιματιζόμενα Διαμερίσματα (Μαιζονέτες), κτισμένα σε συνδυασμό 2 κτιρίων, με ανεξάρτητη είσοδο για το κάθε διαμέρισμα, μια άνετη πισίνα με Pool Bar, που μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ, το ποτό, τα Snacks, τα παγωτά ή τα δροσερά Cocktail !!! Εκεί διατίθεται και δωρεάν WI-FI.

Ο κήπος με τις τριανταφυλλιές και τα παρτέρια με τα διάφορα λουλούδια θα σας γεμίσουν χρώμα και άρωμα.

Το κατάλυμα είναι κτισμένο σε ένα παραθαλάσσιο οικόπεδο, με άμεση πρόσβαση από τον κεντρικό δρόμο, αλλά και από την θάλασσα. Στον χώρο στάθμευσης μπορούν να σταθμεύσουν 5-6 αυτοκίνητα, καθώς και στην ιδιωτική προβλήτα τουλάχιστον 5 βάρκες με ασφάλεια.

Η περιοχή είναι ιδανική σαν βάση για τις διακοπές στο νησί της Λευκάδας, γιατί μπορείς να κάνεις καθημερινές εξορμήσεις με το αυτοκίνητο σε κάθε σημείο του νησιού, αλλά και με την βάρκα (ιδιόκτητη ή ενοικιαζόμενη), είναι δυνατόν να επισκεφθείς τα γνωστά Πριγκιπονήσια (το θρυλικό Σκορπιό του Ωνάση, την Σπάρτη, την Μαδουρή του ποιητή Αριστοτέλη Βαλαωρίτη, το Μεγανήσι κ.λ.π.

Οι ιδιοκτήτες του καταλύματος φροντίζουν τα πάντα οι ίδιοι. Μπορούν να σας βοηθήσουν σε ότι χρειαστείτε, να σας δώσουν πληροφορίες και γενικά να σας προσφέρουν μια φιλική ατμόσφαιρα στις διακοπές σας.

Το καλοκαίρι έρχεται. Ετοιμαστείτε να το απολαύσετε!

Play Video

Apartment Nr 1

The comfortable solution Apartment N.1 has a double bed in the bedroom and is the most...

Apartment Nr 2

Apartment No 2 has twin beds in the bedroom and the same mountain and pool view....

Apartment Nr 3

Apartment No 3 has twin beds in the bedroom and the same mountain and pool view....

Apartment Nr 4

Apartment No. 4 has twin beds in the bedroom and is the most comfortable ground floor...

Apartment Nr 5

Apartment N.5 has a double bed in the bedroom and is the closest to the pool....